Skip to content

Engagemang, stolthet och lojalitet!

Vi är den nya generationens skopleverantör. Vi gör skillnad med våra produkter i entrepenadsverige.

Kvalitetsdesign

ema är grävmaskinstillbehören som andas kvalitet, vi lämnar inget åt slumpen och drivs av våra kunders nöjdhet. 

Vi har ett av Sveriges största och bredaste utbud av skopor där näst intill alla modeller ligger som ordinarie lagervaror för snabb leverans. Tveka inte på att kontakta oss om du går i tankar på att investera i nya produkter, vi garanterar snabba leveranser, mycket god kvalité och ett av marknadens absolut bästa priser!

100% Special

Det sägs inom branchen att det finns lika många åsiker om skopor som det finns grävmaskinsförare. Det är mycket möjligt att detta påstående stämmer, men vi på ema ser inga hinder i detta. Vi tar gärna fram just din specialskopa till kostnaden av en ”standard” modell.

Tillverkat av proffs

Tillverkningen av våra produkter är något som vi lägger mycket stor vikt vid, därför handsvetsas alla våra produkter. Skopor med namnet ema ska hålla en extremt hög kvalité i hela dess utförande. Det spelar ingen roll om du har en 50L eller 2000L grävskopa, kvalitén ska vara densamma och överträffa alla de förväntningar som ni har.

Modern teknik

I linje med att vi sätter mycket höga krav på vår kvalité så kräver det att vi har en maskinpark av mycket hög standard. Samma gäller kompetensen på dem som svetsar, bockar, lackerar osv. Därför har vi kontinuerliga utbildningar för att säkerställa att vi använder materialet från våra leverantörer på det absolut bästa sättet.

Engagemang, stolthet och lojalitet!